V roku 2024 padá vrchol Levej brány na mocnú trojicu 8/8/8.


Portál LEVIA brána 8.8.8 je dňom, keď je Zem priamo zosúladená s Galaktickým centrom a naším Slnko. Táto energia je zosúladené s naším duchovným Slnkom, Síriom a Orionom.
 
Obrovské galaktické slnečné vlny SVETLA dopadajú na Zem z Galaktického centra a sú zosilnené Síriom, plne aktivujú galaktické multidimenzionálne DNA vlákna našich duší a využívajú naše Vedomie na zosúladenie s Božským ľudským VEDENÍM.
 
Tento rok padá vrchol Levej brány na mocnú trojicu 8/8/8 - vyrovnanie raz za 9 rokov, otváranie brány HOJNOSTI a nekonečných MOŽNOSTÍ, ktoré poháňa do nevídaných výšin.
 
Keďže synchrónna energia kódovanie 88, 888 a 8888 aktivuje nové šablóny vnútorne, dostávame silné bunkové upgrady 5D čakrového systému, aktualizácie DNA, aktualizácie centrálneho nervového systému.
 
Brána LEVA sa otvára od 26.7. do 12.8.
Energetický vrchol je DNES: 8.8. 
 
Prichádza rev LEVA, sila LEVA, majestát LEVA. Júl to začal, august to ukončuje.
 
🔥 Jeho oheň horí a všetko nepotrebné je spálené. On nám dáva silu, dáva nám korunu. Spojme sa s kráľovstvom v sebe. 👑 Pozor však na pocit výnimočnosti, povýšenectva, ega a hrdosti..
 
Nechajte ísť toho, čo sa rozpadá, otvorte sa svojej VYŠŠEJ energii, tak ako sme to trénovali mnohými inkarnáciami.
 
Tento neuveriteľný tok vyšších energií povedie k zvýšenej intuícii, prorockým snom, hlbšiemu poznaniu, silnejšiemu poznaniu.
 
Energie tohto portálu výrazne pomáhajú resetovať časovú os a nové vedomé časové osy sa ukotvujú na osobnej a planetárnej úrovni, čo prinesie nečakané zmeny Synchrónne energetické kódy, ako napr. 88, 888, 808 a 818, sa používajú na aktiváciu nových šablón v systémoch plánov, čo má za následok veľké aktivácie svetelného tela, vylepšenia bunkového tela, vylepšenia DNA, zlepšenia centrálneho nervového systému a mnohé prechody do vyššej energie.
 
Portál Lion's Gate je energetická brána, ktorá kombinuje slnečnú energiu počasia, energiu kozmického zarovnania a energiu vzostupu. Tieto energie sa výrazne zvyšujú, čo vedie k rôznym fyzickým a emocionálnym pocitom.
 
Príznaky môžu zahŕňať bolesť hlavy, zvonenie v ušiach, elektrické bzučanie, vysoké vibrácie, závraty, problémy so zrakom, bolesť hrdla a čeľuste, eufória, únava, koronárny tlak, problémy so zubami, krkom a chrbtom, nepokoj. Medzi tie môžu patriť aj aktivácie Kundalini, zážitky ako plávanie v realite, úplné uvoľnenie tela, závraty, úplná eufória, videnie kozmickej energie, interakcie s GLAKTICKÝMI sprievodcami.
 
Táto fáza je časom zrýchlenej evolúcie a transformácie.
 
Všetci stúpajúci sa urýchľujú na úrovniach vzostupu, čo ich presmeruje na správnu cestu tu na ZEMI. Dávajte si pozor na vnútorný hlas, už nedovoľ, aby hlas ega brzdil proces povznesenia, pretože LEV vládne Egu, toto sa teraz zosilní zvýraznením duality v sebe samom a na tejto planéte, dôverou svojmu vyššiemu vedeniu, intuícii a vnútornej múdrosti a času.
 
Táto cesta vedie k vzostupu smerom k sebarealizácii, sebaúčelu, vnútornému mieru a celkovému blahobytu.
 
Je čas odstrániť všetko, čo nie je v súlade s tvojim vyšším cieľom a túžbami, predstavovať si seba vo svojich želaných výsledkoch a zároveň zostať uzemnený novej pozemskej realite. Je čas na vedomé opätovné preskúmanie vnútorných strachov a obmedzujúcich presvedčení.
 
Vedomé uvoľnenie od predtým prijatých obmedzení ega. Rozširujem sa do nových pozemských zmien s jasnejším pochopením, hlbšou odvahou a odhodlaním.
Slnko vyžaruje zvýšené svetelné vlny a kódy prebudenia VEDOMIA. Táto intenzívna energia pomáha so spojením duše, aktivovať spiacu DNA, dodávať energiu ľudským aurickým poliam a prenášať zvýšené frekvencie.
 
Hoci sa LEVIA brána otvára každý rok a urýchľuje proces vzostupu, tento rok je jej vplyv oveľa silnejší.
 
Pri aktivácii portálu si dopraj čas na to, aby si bol s vyšším vedomím/svetelným tímom, meditoval, praktizoval všímavosť, pripravoval sa na vzostup vyšších vibrácií.. Aktivácií srdca, mysle a tela, prijímať kozmické svetelné kódy prebudenia DNA, rozšírenie v vzostupu.
 
Keď hovoríme o zvyšovaní vibrácií, hovoríme zároveň o zmene frekvencie. Ešte dlho predtým, než začneme hovoriť alebo zverejňovať nové informácie, už prebiehajú energetické konverzácie.
 
Sme nútení navyšovať vibrácie.
 
..si ochotný/al urobiť odvážny krok do neznáma?
Chceš opäť svoju vytúženú slobodu? Si pripravený/á, rozpustiť staré programy a strachy?
Si pripravený/á prevziať zodpovednosť za svoj život?
Si pripravený/á odísť z davu?
Máš odvahu skočiť do neznáma?
Chceš svoj život tvoriť podľa SEBA?
Si ochotný/á opustiť svoju minulosť?
Si ochotný/á znášať následky svojich činov?
Si ochotný/á rozbiť staré štruktúry?
Si ochotný/á čeliť rôznym názorom?
Nikto ti nedá slobodu, lebo Sloboda začína tebou.
Si si vedomý/á seba, vieš kto si a prečo si tu?
Spoj sa s dušou, so srdcom, s iskrou v tebe.
A teraz máš jedinečnú šancu viac ako inokedy..zapáľ ten večný oheň v sebe, ktorý nikdy neprestane horieť, najviac ako sa dá.
 
Kde je sebaVEDOMIE, kde je spojenie s dušou a srdcom, kde je vnútorné svetlo, nemôže byť nič, čo by bránilo nášmu rozvoju, našej tvorivosti, našej sile, našej radosti, nášmu šťastiu..🍀
 
Tak urobme DNES krok LEVA, do neznáma a do novej etapy nového života...🙏❤️🌍
 
ĎAKUJEM za každé zdieľanie 🙏🏼 S láskou a úctou Yvette - autorka a lektorka vzdelávacích programov na mieru ©2024
 
 
Naše SEBArozvojové programy a zážitkové pobyty - tréningy na mieru..
 
ČAS kedy je potrebné zmeniť prostredie pre svoj osobnostný rast..CestaSebapoznania 👇🏼